Hur man Häll en liten Betongplatta för en Shed

Ett ​​skjul kan hålla allt från dina externa trädgårdsredskap till extrasäng . Skjulet behöver byggas på en stabil grund , så att det kommer att stå upp till elementen och tid . En betongplatta kommer att ge en stabil grund att bygga vidare på , utan också hjälper till att hålla dina ägodelar rena och torra . Den genomsnittliga gör-det - själv hantlangare kan förbereda skjulet pad och hälla betong i ett weekend.Things du behöver
Sprayfärg
Utgående dokument att visa begränsningar site
Hammer
1 av 2 - tums träpålar
Builders snöre .
Marker
Måttband
spade spade
2 av 4 timmer
Nails
4 -fots vattenpass
Cirkelsåg
Handsåg
Wire staket
Avbitartång
Betong kantverktyg
Visa fler Instruktioner
1

Markera den plats där du vill sätta skjulet . Använd en burk sprayfärg för att lägga ut snabbt platsen för dynan. Kontrollera att det inte är i en låg område som kommer att översvämma när det regnar . Andra saker att kontrollera för är servitut , motgångar eller andra stadsdel inskränkningar i skjulet placering . Du hittar denna information i de avslutande dokumenten du fick när du köpte ditt hem .
2

Hammer två 1 med 2 - tums stakes i marken längs ena kanten av skjulet . Placera dem 2 meter förbi varje hörn av skjul väggarna . Kör en bit gul byggmästare snöre mellan de två insatserna omkring 3 inches ovanför marken . Knyt den på plats och klipp bort överskottet strängen . Märk strängen på en sida för att indikera att hörnet synpunkt . Hammer i ett stavs 2 meter förbi den punkt utanför skjulet pad område . Knacka på en påle i marken på motsatt hörn , placera den 2 meter förbi där i hörnet kommer att bli . Square i hörnet av skjulet med hjälp av 3 , 4 , 5 regeln . Åtgärd 3 meter från hörnet av den första strängen och placera en markering vid den punkten . Åtgärd 4 meter från där de två strängarna skär och gör ett märke på 4 meter från hörnet . Ha en partner flyttar garnet åt vänster eller höger tills avståndet mellan de 3 - fot och 4 -fots tecken lika 5 meter . Spika en av två insats in i marken på den platsen för att fixera hörn på plats. Upprepa detta för de andra 3 hörn av skjulet pad . Detta kommer att skapa konstruktionslinjer som är fyrkantig för din byggnad . Addera 3

Gräva spadtaget inom dynan . Håll dynan nivå inom garnområdet . Gräv ett fotfäste runt perimetern 8 inches bred och 4 inches djupt . En spade spade fungerar bäst för detta steg .
4

Skär två 2 av 4 : s som är en fot längre än den längsta sidan av din byggnad . Placera en mot Garn för den väggen . Hammer i 1 av 2 stavar så att du kan spika 2 av 4 mot dem . Insatserna måste placeras på ytterkanten på 2 av 4 ram . Du vill att den inre kanten av den 2 av 4 att rada upp perfekt med byggmästare snöre . Placera en 4 -fots snickare nivå över 2 av 4 ram . Knacka insatserna i så att 2 av 4 är nivån . Använd en handsåg och skär insatserna i nivå med den övre delen av två av fyra .
5

Skär två mer 2 av 4 s längden av de andra två väggarna. Upprepa steg 4 för de återstående sidorna av dynan . När du är klar med 2 av 4: s kommer att göra upp en ram för att hälla betong fundament för skjulet . En cirkelsåg kommer att arbeta för detta steg .
6

hjälp av en avbitartång , klippa och placera en del trådstängselför att ställa in insidan av stiftelsen . Detta kommer att stärka den betongplatta . Stängsel kommer att fungera bra för detta .
7

Häll betong i formen arbete samtidigt som du drar tråden stängsel upp lite så att betongen kommer att vara runt trådstängseloch inte bara sitta på toppen av det . Använd en 2 av 4 som är längre än din foundation för att jämna ut betongen . Med hjälp av en vän såg 2 av 4 fram och tillbaka över längden på betongplatta , denna nivå av betong och skjuter överskottet betongen inför 2 av 4 .
8

Edge den betong med en betongkantverktygoch låta betongen torka över natten .
9

Ta formuläret arbete och din betongplatta är klar bygga på . Addera