Hur man Häll en Buttress Wall

strävpelare är konstruktioner som är utformade och placerade för att ge väggarna mer stabilitet , stödja och förstärka dem . Förr i tiden var de tillverkade av trä och sten , men i dag betong kan användas . En gjuten betong strävpelare är i huvudsak en fot på väggen - som betong måste hällas i ett hål , kan den inte stå upp som en vertikal struktur - som ofta installeras i områden där sättningar kan vara ett problem . Detta är vad du behöver
Måttband
krita eller måla
Bygg planer
Shovel
pickax
träpålar
Träplankor
Skruvar
Borra
Rebar
Betong
Cementblandare
Skottkärra
Visa fler Instruktioner
1

Markera området för stöttepelare med krita eller färg , beroende på ytan du är kommer att skära in . Vi hänvisar till byggplaner för önskade mått .
2

Gräv ut strävpelare området . Använd skyffel och pickax efter behov . Djupet bestäms av byggplanerna , som i hur långt grunden går ner . Tj 3

Placera träpålar i den strävpelare hålet . De bör placeras regelbundet under grävde området på avstånd som gör att du kan fästa träplankor till dem , och ungefär två tredjedelar djupet i grävda området .
4

Skruva träplankor till insatserna
5

Lay armeringsjärn - . ett rutnät av armeringsjärn - till villkor enligt specifikationerna i grundplanerna, ovanpå plankorna . Denna struktur ger integritet till den strävpelare , vilket ger mer draghållfasthet , se till att den behåller sin form och är inte i sig benägen att sättningar .
6

Blanda betongen i cementblandare. Cement förpackning ger dig specifika instruktioner .
7

Överför betongen från cementblandare till en skottkärra . Häll från skottkärra in i området för strävpelare , som arbetar från ena änden av strukturen till den andra .
8

Använd skyffel för att jämna ut betongen och sprida den över hela området .
Addera