Hur återställer jag en 1750 timmerhus

? Log hem har varit en del av det amerikanska landskapet sedan ankomsten av de första europeiska bosättarna . De tog med sig sina egna logg byggteknik , särskilt tyskar och schweizare. Den skotsk-irländska hade inte förkunskaper i log konstruktion , men i stället anpassat byggteknik sina stenhus för att logga byggandet i Amerika . Den franska befolkade Mississippidalenmed vertikal log konstruktion så tidigt som på 17-talet . Om du har turen att ha en av dessa tidiga timmerhus , är noggrann restaurering ett måste för att bevara dess historiska betydelse och dess strukturella integritet . Detta är vad du behöver
Cleanser
Bristle borste
Sand eller majskolvar högtryckstvätt
Hammer
Ice pick
Maskeringstejp
Ladder
kamera
Lag bultar
Bred ax
Bred yxa
adze
Saw
Chisel
Nivå
Krita linje
Motorsåg
Galvaniserad träskruv
chinking
Foam hjälpare styrelse
Epoxi
Drevning pistol
Takmaterial
Hängrännor och stuprör
Borat pasta
Sealer eller bets
Visa fler Instruktioner
inspektion av befintlig struktur

1

Rengör strukturen i allt skräp med hjälp av ett koncentrerat rengöringsmedel och en borste .
2

Blast timmer med sand eller majskolv behandling lossnar lager av gamla fläck . Använd inte en vattenbaserad trycktvätt, eftersom det orsakar stockarna att svälla och mjukna träet . Addera 3

Knacka varje stock med en hammare , promenader längs strukturen . Arbeta nerifrån och upp , knacka en stock i taget längs med den . Om logg låter ihålig sond med en icepick för att bestämma djupet av förruttnelse. Markera varje skämda logg eller plats med maskeringstejp .
4

ta detaljerade bilder av varje sida och hörn av log struktur .
5

Tag varje stock , särskilt om du behöva ta isär och sätta ihop strukturen på en ny grund , eller att flytta den till en annan plats .
Montering och reparation
6

Ställ upp en solid grund , antingen på bryggor , sten eller aska block . De första stockarna att ruttna bort är de i kontakt med marken , så se till att din foundation har åtminstoneen 12 - tums avslut .
7

Förbered för alla moderna bekvämligheter, såsom VVS , el och uppvärmning .
8

Fäst den första kursen av loggar från fördröjning bultar för att fästa loggarna till stiftelsen .
9

reparera eventuella logg skador med antingen ersättnings delar av stockar eller med epoxi. Håll i någon vägg innan du tar bort skadade delar . Ersätt med stockar som har liknande form, diameter och typ av trä . Cedar är ett bra val , eftersom den står emot insektsangrepp . Skarva in den nya loggen stycket och fäst med träskruv . Epoxi kan fylla hål och sprickor och kan formas med konventionella träbearbetningsverktyg .
10

Ersätt hela stockar endast när det är absolut nödvändiga . Skapa ett tillfälligt stöd till loggarna över det skadade området och jack upp väggen så att du kan sätta in den nya stockar . Använd stansning teknik som används på resten av hemmet för att säkerställa en bra passform .
Skapa en Vädertät Seal
11

Chink eller täta att fylla i luckorna mellan de loggar och runt fönster och dörrar . Caulk kan användas om gapet är mindre än 1/2-inch . För större mellanrum , använd chinking som har en fin sand i den. Installera en skum hjälpare styrelse bakom linjen av chinking . Detta fungerar som en isoleringsbarriär, och det gör att springa för att vara mer flexibla på både utsidan och insidan av hemmet .
12

Skapa en ny taklinje med ett långt överhäng för att skydda stockarna från vattenskador. Montera hängrännor och stuprör . Traditionella tak är antingen trä skakar eller ett plåttak .
13

Applicera en koncentrerad boratpastatill loggarna för att skydda mot insekter och svamp . Avsluta med en sealer eller bets . Addera