Hur man gör Dörröppningar vid förläggning Laminatgolv

De dörrkarmar installeras i ett hem är inställda på en höjd som gör att dörren att svänga över den ursprungligen installerade golv . Olyckligtvis höjden av laminatgolv ofta överstiger höjden av den ursprungliga golv typ . För att installera laminatgolv korrekt måste undersidan av dörrkarmen höjas för att tillåta golvet att glida under ramen benen. En metod att öka dörrkarm höjd kräver inte ta bort och installera en dörr för att tillåta installation av laminatgolv. Detta är vad du behöver
Broom
Piece av laminatgolv
Trim såg
Visa fler Instruktioner
1

Öppna dörren . Sweep området under dörren och runt varje sida av dörrkarmen . Se till att inget skräp större än damm sitter på undergolvet som omger arbetsområdet .
2

Lägg en bit av laminatgolvetpå undergolvet med den färdiga sidan av golv nedåt .
Billiga 3

Skjut bit laminatgolv mot väggen gjutning fäst vid en dörrkarm benet - både om pjäsen är tillräckligt lång . Tryck ner för att hålla den på plats .
4

Ställ plana klingan en trim såg på ofärdiga sidan av laminatgolv . Använd en fram och återgående rörelse för att såga genom de bitar av gjutning. Upprepa styckningen på det andra benet i dörrkarmen .
5

Flytta bit laminatgolv till andra sidan av väggen . Rikta golv . Skär gjutning från den andra sidan av dörrkarmen . Fortsätt tills all gjutning sitter ovanför bit golv . Skär en rak linje över mittpunkten i dörrkarmen . Se till dörrkarmen skär linje med form snitt på vardera sidan av väggen .
6

Sopa sågspånet från området innan du installerar laminatgolv. Addera