Home & Garden >> Hem Trädgård >> Building & Remodeling >> Energieffektiva bostäder >> Content

Hur Isolera en Cinder Block Wall i norra Ontario

Norra Ontario är en region där genomsnittliga höga temperaturer kan nå 14 grader Fahrenheit ( -9 grader ) på vintern och 77 grader Fahrenheit ( 25 grader Celsius ) under sommaren . Med temperatursvängningardenna breda , är det viktigt att korrekt isolera ditt hem för att minska dina energikostnader . Ett sätt att göra detta är att isolera aska block väggen i ditt hem stiftelse . Använd isolering med en R - faktor 24 i norra Ontario . I R - faktorn är ett mått på värme resistance.Things du behöver
Ström bricka
Måttband
Skum isoleringsskivor
Skum lim
Pensel
Straight
Utility kniv
Installations tejp
Visa fler Instruktioner
1

Ström tvätta väggarna för att ta bort damm och smuts . Låt dem torka över natten .
2

Mät längden och höjden på varje vägg så att du vet hur många skumisoleringsskivorsom du måste installera . Skivorna kommer att placeras horisontellt på väggarna . Addera 3

Applicera skum lim över baksidan av den första styrelsen med en pensel . Täck hela baksidan av kortet .
4

Tryck brädan mot det nedre hörnet av den första väggen , om den horisontellt mot väggen . Tryck brädan ordentligt mot väggen så att hela styrelsen kommer i kontakt med aska block .
5

Täck resten av nedre kanten av aska block väggar med skum styrelser . Om du behöver skära styrelserna att passa , hålla en linjal mot bordet där du vill göra snittet , och poäng i styrelsen med en mattkniv . Snäpp styrelsen där du gjorde den , och skär bort eventuella plastrester . Placera skivorna tätt mot varandra när du installerar dem .
6

Placera en andra kurs av skivor på toppen av den första kursen , om det behövs . Stagger brädorna i den andra kursen för att förhindra fogarna mellan brädorna från att i linje med sömmarna mellan brädorna i den första kursen .
7

Placera installations tejp över skarvarna mellan brädorna . Detta förhindrar läckage uppstår genom sömmarna . Addera

från:http://hem.98905.com/building-remodeling/energy-efficient-homes/1012118722.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.