Hur Bifoga en extra A /C Vent till sovrum

Lägga till en extra luftkonditionering vent till ett sovrum kan förvandla en obekväm och kvävande rum till en mycket mer avkopplande miljö . Fästa en extra luftkonditionering vent är en svår uppgift som kräver åtkomst till befintliga kanal från ditt VVS-system och skapa ytterligare en kopplingspunkt för din nya vent . Detta är vad du behöver
Stud finder
Carpenter torg
Spiral såg
2 -by - 4s
3 - tums träskruvar
Vent boot
Folie
Isolering jacka
1/2-tums plåtskruvar
Start krage
Brukskniv
metallfolietejp
buntband
Registrera
Visa fler Instruktioner

1

Gå område som levererar luftkonditioneringen. Om sovrummet är på en andra berättelse , är luften troligen kommer från vinden . Om sovrummet är på första våningen , kan lufttillförseln ska komma genom kanal arbete i en garderob . Om sovrummet har redan en ventil i det , är det närmaste kopplingspunkt i första utlopp i rummet .
2

Använd en regeldetektor att hitta reglarna i taket . Leta upp ett område mellan golvbjälkarnaför att installera din nya vent . Addera 3

Använd en vinkelhake för att rita konturerna för din nya vent på den plats du utstakad . Använd en spiral såg att klippa ut det område som du skisse .
4

Gå till golvet där du skär hålet . Detta skulle kunna vara på vinden eller en andra våningar kammare. Bygg en 2-av- 4 -fots ram att montera registret lådan. Fäst ramen till golvbjälkarna med 3 - tums träskruvar .
5

Placera den inre kanalen över ventilations boot , som liknar en liten spis vent . Linda kanalen med folie och en isoleringsmantelför en säker passform .
6

Borra 1/2-tums plåtskruvar i ventilations boot att fästa den på träram .

7

Använd en start krage att fästa det nya kanalsystemet med huvudkanalen arbetet . Skär ut hålet i styva luftkanalen till krage med en mattkniv . Placera kragen inuti den stela luftkanalen. Platta flikarna med fingrarna så att den styva luftkanalen håller kragen säkert på plats . Sätt alla skruvar eller stift som följde med start kragen förpackningar .
8

Placera inre kanalen över start kragen . Tape kanalen på plats med metallfolietejp . Lägg ett buntband för att säkra kanalen på plats . Montera buntband längs varje 5 meter kanalsystem . Dra inte åt buntband för hårt eller du kommer att orsaka veck uppstå i kanalarbetet.
9

Fäst registret från rummet nedanför . Använd skruvarna som kommer i registret förpackning för att täcka hålet och ventilationsarbete. Addera