Hur Stämpla ett konkret uppfart

Betong är en mångsidig produkt . Det är mycket hållbara och funktionella. Ett av många sätt att förbättra utseendet på din vanlig betong föraren är genom att lägga till en stansteknik. Ge det en ansiktslyftning med hjälp av tegel eller STENPLATTA frimärksmotiv . Du kan stämpla på färsk betong eller befintliga betonginstallationer. Lägg fläckar eller färger för att efterlikna färgerna på stenmönstersom du ser dem i deras naturliga tillstånd . Efter att ha avslutat denna produkt , kommer du att bli förvånad över hur mycket bättre det ger på din bromsa appeal.Things du behöver
Slang
Betong
Betongblandare
Spade
trä eller metall float
Färghärdarpulver
FärgsläppmedelFlighter Fresno eller stålspackel
Betong stämpel mattor
Hand manipulera
högtryckstvätt
Betong sealer
Roller
Visa fler Instruktioner
1

Rengör ytan på din befintliga betong uppfart . Spraya den med vatten med hjälp av en trädgårdsslang . Genom att eliminera småsten och annat skräp , kommer du att ha en jämnare yta till slut . Torka den ordentligt innan du häller färsk betong ovanpå.
2

Blanda betongen med hjälp av en betongblandare. Förbered tillräckligt för att täcka ytan av din befintliga betong uppfart med ungefär en tum tjock betong . Addera 3

Häll tum tjock tunt lager betong över den befintliga betong uppfart . Starta från området närmast garageporten eller entré och flytta ner till den främre delen av uppfarten .
4

Jämna ytan med hjälp av en flottör . Flottören ska också bidra till att undanröja överflödigt vatten ovanpå betongen .
5

Låt det torka tillräckligt länge för att den ska hålla sin form, men inte alltför länge att det inte kommer att ta stämpeln designen .

6

Applicera färg härdarpulvermed hjälp av sändningsmetod. Ansök genom att sprida pulvret med ett brett svepande armrörelser för att täcka så mycket konkret som möjligt med varje kast . Absorptionen av härdaren ska ta flera minuter .
7

Arbetet färgen i med hjälp av ett trä -eller magnesium flyta . Använd bara ett pass med flottören undvika överbelastning betongen . Upprepa lägga till mer färg i områden där den naturliga färgen på betongen fortfarande visar .
8

Avsluta med en stålspackel .
9

Applicera en färgsläppmedel. För att beräkna per 100 kvadratmeter betong , skulle du behöva cirka 3,5 lbs av släppmedel . Släppmedlet hjälper till att förhindra stansmattorfastnar på nylagd betong , så det är viktigt att inte hoppa över det här steget . Se till att använda den färg som skulle komplettera färgen på betongen .
10

Börja stämpling . Välj en stämpel mönster som skulle passa den övergripande stilen i ditt hem utsida . Var snabb vid tillämpningen textur med hjälp av mattor eller stämplar så att betongen kommer att få en bra bild av design . Tryck mattorna hårdare genom att stampa eller använda en hand sabotage att trycka på designen på betongen . Inte över tamp .
11

Följ mönstret vid tillämpningen av stämpeldesign . Se till att design har ett sömlöst flöde och skulle se så naturliga som möjligt . Kontrollera att sömmar och injekteringsbruk linje match så att det kommer att se sömlös .
12

Låt betongen för att ställa till en början i 24 timmar .
13

använda en högtryckstvätt för att avlägsna överskottet av släppmedel. Applicera vattentrycket inte starkare än 3000 psi . Var försiktig så att du inte skadar betongen . Se till att nå de fogarna , där vissa agenter överskott släpp kanske koncentrerade .
14

Låt torka i några timmar .
15

Applicera en konkret sealer . Använd en roller för att tillämpa sealer hela ytan och fogarna . Addera