Hur Seal Freshly - gjuten betong

Betong är ett cementbaseratbyggmaterial som hårdnar efter att ha blandats med vatten . Betongen blir då en stark, sten -liknande substans lämplig för användning som trottoar, byggnadsgrunder , väggar och andra strukturer. Tätning färsk betong är viktigt för att skydda materialet från vädret , färgning , vatten och sol skador och extrema temperaturer . Tillämpa betong tätningsmedel är så enkelt som att måla en vägg och är en " gör-det - själv " projicera tillgänglig för de flesta någon . Saker du behöver
1 skopa
1 hård borste
Betong tätningsmedel
1 roller med förlängningsborste
1 låda fan
1 pensel
Eye glasögon
1 sjukhus - grade ansiktsmask
Visa fler Instruktioner
1

Kontrollera betongen för att se till att ytan är ren . Om inte kan du behöva tillämpa konkret renare för att det drabbade området och skrubba bort smutsen .
2

Sätt på dig skyddsglasögon , handskar och ansiktsmask och sätta på fläkten så att den blåser direkt på dig . Gör din arbetsplats så öppen som möjligt för maximal ventilation . Addera 3

Testa tätningsmedel på ett dolt område för att se till att det inte kommer att skada eller ändra färgen på din betong .

4

Blötlägg rollern i tätningsmedel och jämnt tillämpa den på betongen . Täck hela området med tätningsmedel . Använd en vanlig pensel för att täcka kanter och hörn .
5

Arbeta tätningsmedlet i betongen samtidigt undvika puddling av produkten . Ett lager av tätningsmedel är oftast tillräckligt .
6

Låt betongen torka i flera timmar , eller enligt anvisningar från tillverkaren . Addera