Home & Garden >> Hem Trädgård >> Building & Remodeling >> dörrar >> Content

Hur man reparerar en Weiser Dörrhandtag

Weiser dörrhandtag, som tillverkas av en uppdelning av Black & Decker , är alla levereras med livstids fri ersättning garanti på mekaniska fel . Förutsatt låset installerades och underhålls enligt anvisningarna som följde med låset , kommer omfattningen av reparationer består i att ta bort låset och skicka den till Weiser för en ersättare . En viktig fråga som inte täcks av denna garanti är ett lås som " blåst " eller göras obrukbara på grund av att sätta in en annan nyckel än den rätta Smart Key i det centrala facket . I dessa fall ägaren kommer att ansvara för reparation , som består av återställning av nyckel cylinder.Things Du behöver
skruvmejsel
Lås borttagning cylinderverktyget
SmartKey vagga och nyckel
Show Fler Instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att ta bort fästskruvarna på frontpanelen på den inre basen ring runt handtag eller knopp . Dra den yttre halvan av handtaget från dörren med låscylindern inuti. Ställ in det inre knoppen eller handtaget åt sidan för återanvändning.
2

Sätt den smala spetsen på cylinderlås borttagningsverktyg, som finns tillgänglig från Weiser , in i änden av den långa cylindriska skaft som skjuter ut från mitten av handtaget mekanism. Vrid moturs tills rektangeln vid spindelns bas ligger i linje med den rektangulära skåra i plattan vid basen av spindeln. Addera 3

Lokalisera metallfliken frigör nedanför plattan vid basen av spindel. Använd spetsen på verktyget för att trycka ner fliken samtidigt dra bort från handtaget på spindeln för att separera spindeln från handtaget för att avslöja cylinder release. Sätt gaffeländen av verktyget i den rektangulära slitsen i plattan du avlägsnas spindeln från . Tryck ordentligt för att mata ut cylindern från handtagssidan.
4

Vrid den nedre ratten i vaggan åt höger tills det tar stopp . Sätt i låscylindern i hållaren uppifrån , rikta in fliken rektangel med skåran i hållaren topp öppning . Vrid den nedre ratten ett halvt varv åt vänster , tills det tar stopp med pilarna linje i ansiktet .
5

Sätt i SmartKey verktyget i hålet bredvid knappen platsen på låscylindern ansiktet. Tryck på verktyget tills den glider hela vägen in och dra tillbaka ut . Sätt i SmartKey du vill att ditt lås för att " lära sig . " Vrid inte vaggan eller låscylindern . Dra nyckeln ut försiktigt glida cylindern ur vaggan , med nyckeln fortfarande inne .
6

Håll låscylindern och vrid nyckeln medurs 90 grader . Ta ut nyckeln . Sätt i låscylindern i handtaget , tryck fast den ordentligt hela vägen in Tryck spindeln tillbaka till insidan av handtaget . Vrid spindeln medurs för att fästa den på plats .
7

tillbaka vredet halvorna genom handtaget s anfallare montering och rikta in halvorna så att de glider ihop . Trä de två skruvarna tillbaka in i sina hål i innerhandtaget bottenplattan och dra åt med en skruvmejsel . Addera

från:http://hem.98905.com/building-remodeling/doors/1012118167.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.