Hur att täcka ett trähus Beam i ett vindsrum

Täck en oattraktiv trähus stråle i ditt vindsrum med gips . Gips skärs till storlek och skruvas direkt på balken för att dölja det och ge fler alternativ för att designa ditt rum vinden . Gips tejp och fogmassa appliceras över hörn sömmar och där gips rumpor upp till taket för en sömlös färdiga resultatet . Den dolda strålen sedan målade eller slutade med en annan form av tak behandling av dina choice.Things du behöver
Måttband
Gips
Gips kniv
T - square
Gipsskruv
Skruva pistol
gemensamma förening
Gips tejp
Kitt kniv
Mesh sandpapper
Paint
pensel
Visa fler Instruktioner
1

Mät djupet, bredden och längden av balken med ett måttband . Skriv ner måtten för referens .
2

Lägg gips på en arbetsyta . Mät och markera gips för de delar för att täcka sidorna och ovansidan av balken med hjälp av ett måttband och T - torget . Addera 3

Betyg gips med en mattkniv för att skära sektioner av gips ut . Lägg sidosektionernai en hög och de bästa ansikts avsnitt i en annan hög .
4

Rikta och skruva fast sidostyckena på plats längs båda sidor av balken . Kör eller skruvar genom Gips in i strålen med hjälp av en skruvdragare . Space skruvarna jämnt var sex till åtta tum .
5

Täck ovansidan av balken med de bästa ansikts delar av gips . Kör eller skruvar genom Gips in i strålen med hjälp av en skruvdragare . Space skruvarna jämnt var sjätte till åttonde tum . Dessa sektioner av gips kommer att täcka ändarna av sidosektionerna .
6

Applicera drywall tejp sömmarna där gips bildar en fog. Sprid fogmassa över tejpen smidigt med en spackel . Låt fogmassa torka och sand med mesh sandpapper . Applicera fogmassa och sand som behövs tills ytan är helt slät .
7

Fyll i skruvhålen med fogmassa . Låt fogmassa torka och sand det smidigt med mesh sandpapper .
8

Paint eller tillämpa en annan avslutning på den täckta balken . Låt målgång torka . Addera