Hur Wire Utförsäljning Belysning

Uppdatera en äldre hem kan bli en dyr strävan . Att få tak armaturer på clearance kan hjälpa till att raka dessa kostnader . Installera nya clearance armaturer är inte så svårt , och bör bara ta dig en timme eller mindre att göra . Ledningarna är den svåraste delen av taket ljusinstallationensom du behöver för att matcha upp lämpliga färger trådar till varandra . När klare ljuset är kopplad på plats är det enkelt att skruva fast armatur för de elektriska box.Things Du behöver
Utförsäljning armatur
Wire strippor
Skruvmejsel
Visa fler Instruktioner
1

Lokalisera kablarna i clearance ljus . Använd skaltång för avlägsnande av ca 1/2 tum av ytterhölje från ändarna av trådarna. Detta gör att du kan ansluta ledningarna till ledningar i elskåpet .
2

Slå av strömmen till den nuvarande armatur vid breaker rutan . Addera 3

Ta bort den befintliga armatur från taket elskåp . Använd en skruvmejsel för att skruva av trädkronorna i befintligt ljus . Sänk armatur och koppla bort ledningarna . Tvinnas ledningsmuttrarna från topparna av armatur trådarna . Ställ in ledningsmuttrarna åt sidan . Avsluta sänka armatur från taket .
4

Skruva monteringskonsolen eller platta av det fria ljuset på plats på den elektriska lådan med en skruvmejsel .
5

Anslut trådarna i clearance armatur till trådarna i taket elskåp . Matcha färgerna på trådarna ihop . Tvinna ihop ändarna på kablarna och skruva en tråd mutter över utsatta delar .
6

Skruva clearance armatur på plats med en skruvmejsel . Slå på strömmen till armatur . Addera