Hur Retexture ett tak

En texturerad tak är en i vilken färg som har fasta ämnen i den har tillämpats för att ge taket en stenig eller stenig utseende som desarmerar ljus och döljer ojämnheter . Till sin natur , kommer en strukturerad tak slits med tiden , eftersom texturen är skör och kan spricka och falla sönder med temperaturförändringar . Innan du kan retexture , måste du skrapa bort den gamla strukturen så att du har en platt utgångs surface.Things Du behöver
Tarps
Trappstege
Brett drywall kniv
Ström handen Sander
penslar
Paint rullar
Flat primer
strukturfärg
Dammask
Skyddsglasögon
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort möbler från rummet. Täck golvet med presenningar .
2

Skrapa bort det som är kvar av den gamla strukturen , med hjälp av ett stort gips kniv . Kör en handslipöver taket för att få den jämn och plan. Addera 3

Täck taket i primer , med början i ytterkanten med en pensel och går vidare till resten av taket med en vals. Täck ytan helt , men hålla det platt och slät. Låt det stå 12 timmar .
4

Brush texturerat måla på taket längs en kant , som omfattar cirka 4 meter . Använd en roller för att tillämpa mer av strukturfärg ut över ytan , så långt du kan nå från en position . Arbetet färgen med rullen för att få en enhetlig textur till ytan.
5

Flytta stege och använda strukturfärg till nästa sektion på samma sätt . Upprepa denna process , som täcker hela taket sektion för sektion . Steg tillbaka ofta och bedöma hela den texturerade området för att se till att strukturen är konsekvent i hela .
6

Låt texture färgen torka i 24 timmar innan du flyttar möblerna tillbaka in i rummet .

Addera