Hur man installerar ett tak Eluttagsbox på en Regel

När du vill installera en ny armatur eller eluttag i taket , måste du installera ett elektriskt fält . För extra stabilitet , dessa rutor spika till ett befintligt tak reglar . Ett tak elskåp kan hantera upp till 25 pounds av vikt . När en armatur väger mer än detta , stödja det oberoende av elektriska fält . Om taket har redan Gips , en stor del av projektet består i att hitta ett tak reglar och skär ett hål i gips för att installera box.Things du behöver
Gips såg
stjärnskruvmejsel
Hammer
Kabeldon
Nails
Fish band
Borra
1/2-tums tråkig bit
12 eller 14 - gauge kabel
Brukskniv
Wire strippor

Visa fler Instruktioner
1

avgöra var i rummet du vill installera den nya elektriska fält . Gå upp på vinden och peta ett hål genom Gips med en Gips såg, intill taket reglar för den elektriska rutan montering .
2

tillbaka till rummet . Håll den elektriska rutan mot taket med en kant i linje med hålet du petade i steg 1 . Trace runt den elektriska lådan med en blyertspenna . Addera 3

Bestäm vilka knockout hål ta bort i den elektriska dosan för att tillåta den elektriska kabeln för att öppna lådan. Håll en skruvmejsel över knockout hålet . Hit skruvmejseln handtag med en hammare . Sätt i en kabelkontakten i knockout hålet .
4

Kapa gips , efter pennan spårning , med ett gips såg. Sätt i den elektriska fält i öppningen som du skapat . Tryck på den elektriska lådans spik kant mot taket reglar . Håll den elektriska lådans kanter även med gips tak yta .
5

Hammer spik genom hålen i den elektriska lådans spik kant för att fästa elektriska fält i taket reglar .
6

Skicka en fisk band genom knockout hålet du tog bort i steg 3 , över vinden och ner till strömkälla . Du kan behöva borra ett 1/2-tums hål , med en tråkig bit , genom en övre platta , 2-av - 4 ombord löper horisontellt över väggreglar , för att köra fisken bandet ner till de viktigaste elektriska servicepanelen .

7

Bifoga en 12 - eller 14 - gauge elektrisk tråd till fisk bandets hooked slut . Se till att trådtjocklek av de nya tråd matcher som redan installerats i resten av huset . Gå tillbaka till den elektriska lådan och rulle fisken band , med kabel ansluten , igen Dra elektrisk tråd tills det sträcker sig 6 inches i elskåpet och har tillräckligt med utrymme för att ansluta till de viktigaste elektriska servicepanelen i andra änden .
Addera