Instruktioner för hur man installerar Wall -to - Wall Matta

Wall - till - vägg mattor täcker hela golvytan utan synliga sömmar eller med andra golv i samma rum . Mattan säljs i stora fyrkanter som ska sträckas , monterade , förankrad och avslutade . Installationen kräver en del tunga lyft och fysisk ansträngning och i många fall , är arbetet bäst med hjälp av en assistent . Verktygen , mattor och annat material som behövs för installation finns i de flesta hem förbättring eller matta försörjnings stores.Things du behöver
Måttband
Hammer eller brytjärnet
Two - tums skruvar
Borra
please remsor
Krita linje
One- tums efterbehandling naglar
matta pad
Brukskniv
Carpet sömtejp
häftpistol
Matta
Plastic paddle
Ström bår av knä kicker
Vacuum
Visa fler Instruktioner
1

Bestäm ytor av rummet genom att mäta längden och bredden . För att göra för enklare beräkningar och ge lite extra matta för dörrar och trösklar , runda upp till närmaste hela foten mätning .
2

Ta bort eventuell gjutning från väggarna runt rummet med en hammare eller bända bar att få mattan nära väggarna . Kontrollera golvet för eventuella gnissel genom att gå runt i rummet tungt att hitta något ljud . Sätt i ytterligare två - tums skruvar i undergolvet och bjälklag för att förankra dem hårdare och eliminera ljud .

3

Lay please remsor runt omkretsen av rummet . Placera remsorna så att det finns en 3/8 tum utrymme mellan väggen och kanten på slagremsan. Fäst en krita linje längs golvet för att fungera som en guide. De spetsiga pilar på remsan måste peka mot väggen och varje remsa bör fogas tätt upp mot en innan den för att skapa en kontinuerlig linje av remsor längs golvet . Använd en-tums efterbehandling spik för att fästa dem till undergolvet .
4

Börja om mattan pad i ett hörn av rummet innanför halsremsanoch börja rulla den längs den längsta väggen . När du når slutet , trimma kudden att passa in i remsan där. Skapa en andra rad butted rätt upp mot den första och skär den att passa in i bandet också. Använd matt sömtejp att koppla ihop de två bitarna helt och placera häftklamrar varannan meter i mitten av pad att hålla den på plats .
5

Ta det rullade mattan in i rummet i en rulle och placera den längs den längsta väggen med den främre kanten nära väggen . Placera i framkant och hållet på plats med en extra tum stiger svagt upp väggen . Rulla ut mattan för att fylla utrymmet och skär mattan vid den bortre väggen , också lämnar åtminstoneytterligare en tum där.
6

Använd en plast paddel att trycka på kanten först fastställs på golvet att hjälpa till att trycka ned och mot halsremsan. Promenera längs kanten för att trycka på mattan ner mot nubb . I andra änden av den första remsan , använd en effekt bår eller en manuell knä kicker som sträcker mattan och stramar den över remsan . Använd plast paddeln att pressa mattan ner över remsan i den andra änden av väggen .
7

Flytta till en annan vägg och göra samma sak med den och den motstående väggen tills den sträcks tätt vid alla fyra väggarna. Trimma mattan med en mattkniv runt väggarna så det passar på plats i ytterkanten av rummet . Glöm inte att lämna något överskott behövs för dörrar och trösklar .
8

Dammsug mattan med start i mitten av rummet , arbeta dig ut på väggarna . Detta kommer att hjälpa till att hålla mattan sträckte samtidigt städa bort alla herrelösa mattan fibrer eller annat skräp följd under installationen . Byt Baseboard trim runt i rummet för att dölja kanten på mattan och även ge rummet ett snyggare utseende . Addera