Kan jag använda fönsterfilm för att Förstärka Resin

? Fönster skärmar är metall eller glasfiber maskor som är utformade för att passa in i fönster eller skjutbara glasdörrkarmarså att de kan välja skräp . Även om nätet är för grov för att filtrera damm eller andra små partiklar , är det ett billigt sätt att stoppa buggar och blad från att komma in ett hem . Fönster skärmar har en dedikerad syfte och bör inte användas för andra ändamål , såsom harts projekt plast och materialförstärkning. Stick med det material som är avsedda för dessa jobb . Glasfiberharts

För att göra glasfiber, är en vinylliknandeharts appliceras på en glasfiber baksida bestående av matting eller nätmaterial . Det stöd som används för att ge glasfiber styrka och struktur beskrivs ibland som som ett fönster skärm . Den kan ha samma allmänna form och utseende som fönsterfilm, men en glasfiber skärm är en helt annan produkt. De två produkter bör aldrig stängas .

Primära frågorna

glasfiber skärmar och maskorna är konstruerade för harts applikationer . Window -skärmar är konstruerade för grundläggande filtreringsändamål. Fönster skärmar kommer inte att ge den nödvändiga styrkan att hålla upp glasfiber harts . De kan stöta på eventuella korrosionsproblem som kommer att förstöra glasfiber program över tid . Window -skärmar är inte utformade med samma flexibilitet som glasfiber maskor . Så de inte kan täcka många glasfibermaterial.
Glasfiber Creation

Göra en glasfiberproduktfrån grunden börja med att linda det objekt du skiktning med en glasfiber duk . Nätet är tillverkat i olika tjocklekar och vävar . En stark väv har ett tjockt nät, men den är mindre flexibel än en svagare väv, som har en tunnare mesh. Stämmer alltid glasfiber duk eller nät val med epoxiharts som du använder . Denna faktor är en annan anledning till varför fönster skärmar inte fungerar ; inte alla maskor är lämpliga för varje harts kombination .
Material Repair
p Om du vill reparera eller återställa material med glasfiber , välj en glasfibermatta. Den tunna mattor gör det möjligt att patcha allvarlig skada i glasfiber eller överbrygga klyftor mellan plastbaserade väggar . En glasfibermatta är en av de billigare alternativ , men ett vävt tyg eller tunn skärm kan fungera bäst för mer flexibilitet . Addera